FOR BEAUTY 2021

Pat Shoes na veletrhu FOR BEAUTY 2021

Ve dnech 8. a 9. října se v prostorách výstavního areálu PVA EXPO Praha konal veletrh FOR BEAUTY, u čehož samozřejmě nesměla chybět ani společnost Pat Shoes. Během veletrhu proběhla pod taktovkou renomovaného módního stylisty a návrháře Káji Pavlíčka módní přehlídka, na které finalisté soutěže Muž roku 2021 představili podzimní kolekci zvyšovací obuvi Pat Shoes pro volnočasové i společenské příležitosti.

Právě v modelingové branži se každý centimetr počítá a profesionální modelové dobře vědí, že výška je nedílnou součástí prvního dojmu. Ačkoliv by se mohlo na první pohled zdát, že se postavy modelů blíží celospolečenskému ideálu, také oni přivítali možnost být ještě o pár centimetrů vyšší. Nyní si totiž budou moci i vedle vysokých modelek na podpatcích udržet potřebný nadhled.  

Na pódiu vystoupil také zakladatel Pat Shoes Patrik Toman, jenž obecenstvo seznámil s posláním zvyšovací obuvi a při rozhovoru s výše zmíněným Kájou Pavlíčkem také prozradil, co stálo na počátku jeho podnikatelských úspěchů.

 

 Příběh zakladatele společnosti se dozvíte zde.

 

Odhalení dalších plánů

Rozhovor však odhalil i plány do budoucna. Patrik Toman mimo jiné uvedl, že v příštím roce si přijdou na své i dámy, pro které Pat Shoes chystá zcela novou kolekci zvyšovací obuvi. Také příslušnice něžného pohlaví budou mít tedy možnost nepozorovaně vyrůst až o sedm centimetrů. Nová kolekce pro muže se zase více zaměří na outdoorovou a sportovní obuv.

Kromě nových kolekcí společnost intenzivně pracuje na vývoji zvyšovacích vložek do bot či výrobě módních doplňků pro společenské události.

Letošní veletrh FOR BEAUTY ukázal, že Pat Shoes má do budoucna velké plány a zákazníci se tak mají rozhodně na co těšit.

 

Více o Pat Shoes na veletrhu se dozvíte zde.