Jak svým nákupem pomůžete planetě?

V Pat Shoes se snažíme lidem pomáhat k jejich vysněné výšce. Zároveň nám však leží na srdci také budoucnost planety, která je domovem nás všech.

Část zisku z prodeje obuvi proto investujeme do vysazování stromků, které přispívají k pohlcování nadměrného množství oxidu uhličitého v atmosféře.

S námi tak nevyrostou jen naši zákazníci, ale i spousta zeleně!

 

 

 Kde stromky vysazujeme?

Místem výsadby nových stromků je Masarykův les, jenž byl založen československými občany ku příležitosti osmdesátých narozenin Tomáše Garriguea Masaryka roku 1930. Tento les se nachází až v dalekém Izraeli a po více než devadesáti letech potřebuje jak revitalizaci, tak očištění od náletů způsobených regionálními konflikty. Rádi bychom tedy pomohli nejen planetě, ale i této české stopě připomínající prvního československého prezidenta a úsilí krajanů šířit dobré jméno naší země v zahraničí. Masarykův les se tak s vašim přispěním stane opět důstojným místem odpočinku a symbolem Masarykových nadčasových ideálů.

 

 

 Kolik stromků za vás vysadíme?

Pokud si pořídíte obuv šitou na míru, přispějete na vysazení 10 stromů. Pokud si navíc objednáte i box s péčí o obuv, vysadíme za vás dokonce 20 stromů. V obou případech navíc obdržíte jedinečný certifikát za podporu tohoto dobročinného projektu.

 

Více se můžete dozvědět také zde.